Workshop over sociaal verantwoorde overheidsopdrachten

De Europese Commissie nodigt ambtenaren, publieke inkopers en organisaties uit de sociale economie uit voor haar volgende opleiding over sociaal verantwoorde overheidsopdrachten in Nederlandstalig België, gepland op 5 juni 2024, in Brussel.

U krijgt de kans om deel te nemen aan sessies die worden geleid door experts uit het veld, en om te werken met casestudies en praktische oefeningen in groep. Deze activiteiten zijn speciaal aangepast aan uw expertise en specifieke context, dankzij grondig onderzoek en interviews uitgevoerd door nationale experts in de herfst van 2023.

Bent u een publieke inkoper? U leert hoe u aanbestedingsprocedures kunt ontwerpen die toegankelijk zijn voor de sociale economie en hoe u verschillende soorten sociale overwegingen kunt integreren tijdens het hele aanbestedingsproces. U zult ook uw kennis over de werking en het aanbod van organisaties in de sociale economie in Nederlandstalig België verbeteren.

Bent u een organisatie uit de sociale economie? U leert hoe u beter kunt reageren op openbare aanbestedingen die sociale overwegingen bevatten. U ontdekt ook hoe u consortia kunt vormen tussen entiteiten in de sociale economie en met reguliere bedrijven.

Heeft u interesse om deel te nemen aan deze gratis training op 5 juni 2024 in Brussel (hele dag). Schrijf u in via onderstaande link. Heeft u een vraag? Schrijf naar srpp@aeidl.eu.

Laten we samen de toekomst van openbare aanbestedingen vormgeven!