Uw mening telt!

In het kader van haar beleid voor een sociaal verantwoorde en duurzame toekomst lanceert de Europese Commissie het project “Training en bewustmakingsactiviteiten over sociaal verantwoorde openbare aanbestedingen” in de 27 lidstaten van de EU. Deze initiatieven zijn cruciaal om zowel bewustwording bij overheidsinkopers over de voordelen van sociaal verantwoorde openbare aanbestedingen te vergroten als bedrijven in de sociale economie de mogelijkheid te geven hun toegang tot de markt uit te breiden.

Namens de Europese Commissie voeren we een grondige analyse uit van de communicatiebehoeften, met de nadruk op overheidsinstanties en actoren in de sociale economie. Deze analyse beoogt inzicht te krijgen in hun voorkeurskanalen, tools en communicatieplatforms.

De gelegenheid om het verschil te maken!

In een inclusieve geest streven we naar input van de publieke sector, de sociale economie en juridische experts. Deel uw ideeën in de enquête die informatie verzamelt over trends en praktijken op het gebied van communicatie in de EU. Uw bijdrage is essentieel voor de ontwikkeling van de volgende communicatiecampagne in België als onderdeel van dit impactvol project.

Draag nu bij!

Uw deelname aan deze enquête, die maximaal 15 minuten duurt, draagt bij tot betere sociaal verantwoorde openbare aanbestedingen. De enquête is beschikbaar tot 31 januari 2024 en biedt een unieke kans om uw stem te laten horen in het kader van een duurzamere en sociaal verantwoorde toekomst.

Laten we samen de toekomst van openbare aanbestedingen vormgeven!