Realiseer


Samen met u stippelen we een concrete aanpak uit en begeleiden we u op uw reis naar meer duurzaam ondernemen, een toekomstgericht HRM-beleid en een efficiënte klantenbenadering. We geven advies en stappen met u mee tijdens het hele proces.

Creatief & duurzaam advies


Consultantie duurzaamheid

Stap voor stap naar meer duurzaamheid

Nathalie Bekx, CEO van Trendhuis schreef samen met Bob Elsen (voorzitter van Joker, organisator van duurzame reizen) het boek: ‘Reis naar duurzaam ondernemen, met de SDGs als kompas’. Het inspiratieboek biedt met het SDG-FITplan een gestructureerde groei- en opvolgingsmethodiek voor duurzaam ondernemen, die aansluit bij de Sustainable Development Goals van de Verenigde Naties. Het stappenplan is eenvoudig te begrijpen, concreet te implementeren en stuurt u op basis van metingen bij.

Uw duurzaamheidsbeleid kan u zo geleidelijk uitbouwen en rentabiliseren. Trendhuis ontwikkelde eveneens een niveaumeting waarmee u kan nagaan hoe ver uw reis naar duurzaam ondernemen vordert en hoe u de top kan bereiken. Uiteraard wil Trendhuis u graag coachen in uw reis naar duurzaam ondernemen.

Bestel het boek in de taal van uw voorkeur!

Stuur ons een mail met uw naam, adres en gewenste taal (N, F of E) en u krijgt het boek thuis tegen €20 incl. BTW (winkelprijs is €24,95).
Mail naar: info@trendhuis.be

Interesse in advies, coaching of een workshop rond duurzaamheid?

Strategie & duurzaamheid voor een sterke aanpak - Trendhuis Mechelen
Samen naar meer duurzaamheid.
duurzaamheid - consultantie - rapportering
Strategie & duurzaamheid voor een sterke aanpak - Trendhuis Mechelen
Samen naar meer duurzaamheid.
duurzaamheid - consultantie - rapportering

Time2Grow

Bouwen aan meer veerkracht in uw organisatie

Maak stress en burn-out bespreekbaar in uw organisatie. Zeker in tijden van corona zitten veel medewerkers op hun tandvlees. Trendhuis biedt leidinggevenden en medewerkers inzichten in de opbouw van veerkracht en onmiddellijk toepasbare tips & tricks.

Ons online en interactief platform Time2Grow voor UZA met zelftests is een laagdrempelig communicatiekanaal om medewerkers bewust te maken van mogelijke risico’s op stress of burn-out. Zelftests en getuigenissen motiveren hen om ook zélf te werken aan een verbeterde veerkracht en meer weerbaarheid. De tool is bovendien een handige wegwijzer naar alle ondersteuningsmogelijkheden die u reeds aanbiedt.


SDG Sustainable Developement Goal - 3 - goede gezondheid en welzijn

Strategie & concepten voor een sterke aanpak - Trendhuis Mechelen
Strategie & concepten voor een sterke aanpak - Trendhuis Mechelen

Strategische procesbegeleiding

Trendhuis is gekend voor strategische procesbegeleiding, bijvoorbeeld bij de ontwikkeling of implementatie van nieuwe of duurzame concepten. Zo besliste ESF Vlaanderen om Trendhuis in te schakelen voor de strategische procesbegeleiding van 28 transnationale ESF-projecten. Gedurende twee jaar heeft Trendhuis op basis van begeleidingstechnieken zoals intervisie, appreciative inquiry, MIRO, … projectleiders elkaar doen inspireren om samen te komen tot aanbevelingen voor sectoren en beleid.

Wil u uw concepten aanpassen voor morgen? Of wil u begeleiding voor uw duurzaamheidstraject? Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek. Mail naar info@trendhuis.be

Interesse om uw organisatie naar
een hoger niveau te tillen?

Boek Nathalie Bekx voor een trendlezing, consultantie of coaching rond duurzaamheid of een strategische workshop op maat van uw organisatie.

Strategie & duurzaamheid voor een sterke aanpak - Trendhuis Mechelen - foto Nathalie Bekx, CEO
Samen voor meer duurzaamheid.
duurzaamheid - consultantie - rapportering

Nathalie Bekx, CEO